AirBerlin flyr til Los Angeles

Sist oppdatert: 21. juli 2016

I sommer kan du fly til Los Angeles med AirBerlin.
BEDREREISE.NO

  • Los Angeles er en jetset”-by for de rike og vakre (og de som drømmer om det). Byen mangler kanskje både kultur og dybde, men har likevel en spesiell identitet og sjel som du ikke finner noe annet sted i verden.
    Les mer

Det tyske lavprisflyselskapet AirBerlin starter i sommer å fly fra Oslo til Los Angeles. Første flygning går mai 2012 og vil gå tre ganger i uken (mandag, onsdag og fredag). Det vil være en kort mellomlanding i Berlin.

De billigste billettene vi fant fra Oslo til Los Angeles var på 403 euro (3130.95 norske kroner) en vei. Fra før flyr AirBerlin til New York og Miami.

Også i retning Polen styrker AirBerlin sitt engasjement, og tilbyr reisende fra mai 2012 å fly fra Oslo til Gdansk i Polen. Flyselskapet vil også øke antall flygninger til Krakow.

AirBerlin er Tysklands nest største flyselskap og holder generelt veldig god standard. Så bra at man av og til glemmer at det er et lavprisflyselskap. Gratis matservering og aviser (som regel bare tyske) om bord. Det er også mulig å sjekke inn via nettet og velge sete gratis. Det eneste europeiske lavprisflyselskapet som er del av Oneworld-alliansen.

Bestill flybilletter fra Supersaver (annonse)

 Skriv ditt tips/kommentar:

*
Skriv ordet i bildet i feltet under.
Click to hear an audio file of the anti-spam word