Fly billig i USA på 1-2-3

Sist oppdatert: 22. februar 2011

Slik finner du billige flybilletter i USA.
BEDREREISE.NO

Skal du for eksempel fly fra Miami til New York eller fra Las Vegas til Washington, D.C, så kan tipsene nedenfor spare deg noen hundrelapper.

1. Bruk amerikanske prissammenligningstjenester som Kayak (søker tonnevis av sider), Travelocity (er gode på fleksible søk) og HotWire (bra på siste-minutt-tilbud). Det kan være lurt å sjekke flere fordi de alle av og til har eksklusive tilbud.

2. Gå direkte til nettsidene til flyselskapene og sjekk om de reklamerer for spesielle tilbud. Se spesielt lavprisflyselskapet Southwest fordi de sjelden kommer opp i flysøkemotorer.

3. Etter at du har fått en følelse for prisnivået fra kildene over, bør du gå til Priceline.com og legge inn et bud som er 20 prosent lavere enn prisene du så langt har funnet. Går ikke det igjennom, bør du forsøke 10 prosent lavere… Priceline.com gir deg nemlig muligheten til å legge inn bud på flybilletter. En bakdel er at du ikke kan velge nøyaktig flytid og flyselskap, og straks ditt bud går igjennom blir ditt kredittkort trukket og du kan ikke senere angre.

 Skriv ditt tips/kommentar:

*
Skriv ordet i bildet i feltet under.
Click to hear an audio file of the anti-spam word