Fly til Asia for under 2000 kroner

Sist oppdatert: 19. januar 2011

Slik kommer du deg veldig billig til Asia med den nye Europa-ruten fra AirAsia.
BEDREREISE.NO

Fra 14. februar vil det asiatiske lavprisflyselskapet AirAsia starte å fly fra Kuala Lumpur i Malaysia til Paris i Frankrike. De billigste billettene selges for bare 760 kroner.

For nordmenn gir den nye ruten en unik mulighet til å komme seg veldig billig til Asia.

Her er regnestykket:

Oslo-Paris med Norwegian: 249 kroner
Paris-Kuala Lumpur med AirAsia: 1790 kroner
Totalt: 2039 kroner

Regnestykket er basert på en tilfeldig valgt dato i april. Prisene kan både bli billigere og dyrere for andre datoer. Alle skatter og avgifter er inkludert, men ikke bagasjeavgift og mat ombord.

En bonusfordel med denne metoden er at du til slutt lander på LCCT-terminalen i Kuala Lumpur. Dette er hovedkvarteret til AirAsia som flyr deg videre til nesten alle hjørner av Asia latterlig billig.

Det gjelder bare å komme seg til Paris Orly International Airport fra Norge. Heldigvis flyr flere flyselskaper denne ruten, blant annet Norwegian, SAS og AirBerlin. I tillegg flyr lavprisflyselskapet Ryanair til andre flyplasser i Paris-område.

AirAsia er Sørøst-Asias svar på Ryanair (bare betydelig mindre sleipe). Det er enklest å bestille flyreisen gjennom deres bookingside på Internett. Hjemmesiden er veldig brukervennlig. Prisen du får opp, er inkludert skatter og avgifter. Det er bare bagasjeavgiften og en irriterende “betaling med kort”-avgift som kommer i tillegg.

Fra før flyr AirAsia mellom Kuala Lumpur og London. Vi har imidlertid funnet at London-ruten sjelden er spesielt lukrativ for nordmenn. Sist vi regnet på det kom totalprisen på rundt 3000 kroner (inkludert flybillett Oslo-London og flybuss mellom flyplassene i London).

 Skriv ditt tips/kommentar:

*
Skriv ordet i bildet i feltet under.
Click to hear an audio file of the anti-spam word